Fenerbahçe'den sezon başında Manchester United'a transfer olan milli kaleciyle ilgili beklenmedik bir gelişme yaşandı. Altay Bayındır için bir Süper Lig devinin devreye girdiği iddia edildi.

Görme engelli atlet Serkan Yıldırım dünya şampiyonu Görme engelli atlet Serkan Yıldırım dünya şampiyonu

Altay Bayındır, Fenerbahçe’nin geleceği için büyük umutlarla transfer ettiği bir yetenek. Ancak İngiltere’de beklediği fırsatları henüz bulamadı. Premier Lig’de sadece 1 maçta forma giydi ve henüz tam anlamıyla sahne alamadı.

Bundan dolayı forma giyebileceği bir takıma gitmek isteyen 26 yaşındaki futbolcu için Süper Lig ekipleri ilgileniyor. Özellikle Galatasaray'ın gelecek sezonlarda yerli kaleci olarak görev verebileceği söylenen Altay Bayındır, beklenmedik bir sürprize imza atabilir.

BEŞİKTAŞ DA DEVREDE!

Sezon içerisinde 5 teknik direktör değiştirirken takımın genel formsuzluğunun yanı sıra kalecilerin de ekstra bir katkı sağlayamaması bu süreçte etkili oldu. Yönetim, bu mevkideki forma rekabetini artırmak amacıyla Manchester United'a transfer olan ve fazla şans bulamayan Altay Bayındır'ı listesine aldı. 26 yaşındaki kalecinin daha fazla forma giyebilmesi adına Beşiktaş'ın ilgisine sıcak bakabileceği belirtildi. Altay Bayındır bu sezon Kırmızı Şeytanlar'da sadece 1 maçta süre aldı ve kalesinde 2 gol gördü.