Bakan Fidan’dan İsrail – Filistin sorununa çözüm önerisi! Bakan Fidan’dan İsrail – Filistin sorununa çözüm önerisi!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Türkiye Büyük Millet Meclisi'ndeki 23 Nisan Resepsiyonu'nda gerçekleştirdiği çay sohbetine, Yeniden Refah Partisi (YRP) Genel Başkanı Fatih Erbakan'ın davet edilmemesi parti içinde dikkat çekti. Erdoğan'ın parti liderleriyle çay sohbetine geçtiği sırada Erbakan'ın davet edilmemesi, parti mensuplarından tepki aldı.

Resepsiyona katılan parti liderleri arasında CHP Genel Başkanı Özgür Özel, DSP lideri Önder Aksakal ve HÜDA Par lideri Zekeriya Yapıcıoğlu'nun bulunması, ancak YRP lideri Fatih Erbakan'ın eksikliği, sosyal medyada tartışma konusu oldu.

Yeniden Refah Partisi'nden bu duruma dikkat çekici bir tepki geldi. YRP Gençlik Kolları Başkanı Melih Güner, sosyal medya hesabından bir fotoğraf paylaşarak tepkisini dile getirdi. Paylaşılan fotoğraf, Turgut Özal, Alparslan Türkeş ve Bülent Ecevit'in sohbet ettiği, ancak Necmettin Erbakan'ın gruptan uzakta olduğu bir anıyı gösteriyordu.

Güner'in paylaşımının altına "Tarih tekerrürden ibarettir. Çay koy Keçeli, Yeniden başlıyoruz." notunu düşmesi, YRP'nin Erdoğan'a yönelik tepkisini ve tarihi bir gönderme yapma isteğini yansıtıyordu. Bu paylaşım, Erdoğan'ın YRP liderini çay sohbetine davet etmemesine karşı parti içinden gelen bir cevap olarak dikkat çekti.

Yrp Tweet