İYİ Partili Mehmet Aslan, Genel Başkan Yardımcısı olarak atandı İYİ Partili Mehmet Aslan, Genel Başkan Yardımcısı olarak atandı

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Can Atalay hakkında açıklamalarda bulundu: “Bugün akşam ve yarın AK Parti olarak toplanacağız ve bu konuya dair değerlendirmelerde bulunacağız” dedi.

Ömer Çelik, AK Parti Merkez Yürütme Kurulu (MYK) toplantısı sonrası Genel Merkezde yaptığı açıklamada, ''muhalefet partilerin Can Atalay için Meclis’te olağanüstü bir oturum çağrısında bulunduğu, Meclis Başkanı Numan Kurtuluş’un bu hafta Meclis’i toplanmaya çağırmasının beklendiği ve muhalefetin Can Atalay’ın milletvekilliğinin düşürülmesinin yok hükmünde sayması üzerine AK Parti’nin tutumunun ne olacağının'' sorulmasına ilişkin, "Meclis Başkanımızın böyle bir çağrısı oldu. Biz AK Parti olarak bugün akşam ve yarın toplanıp bir değerlendirme yapacağız, bu konuyu ele alacağız. Değerlendirmenin sonunda tutumumuzu sizlerle paylaşacağım ben de. Meclis'in olağanüstü oturum çağrısına ilişkin tutumumuzu belirleyeceğiz" dedi. 

Editör: Haber Merkezi