AK Parti Grup Başkanvekili Muhammet Emin Akbaşoğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan ve CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in TBMM'deki görüşmesine ilişkin açıklamalarda bulundu. Akbaşoğlu, gazetecilerin sorularını yanıtlarken, "Bu konuyla ilgili daha önceden kamuoyuna yansıyan bir talep söz konusuydu. Bu sene inşallah yerine gelmiş olacak. Karşılıklı olarak görüşüp netleştirilecek." ifadelerini kullandı.

Akbaşoğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan ve CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in görüşmesinin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı resepsiyonunda gerçekleştiğini vurgulayarak, "Bugüne ilişkin bir resepsiyon. Milli egemenliğin tecelligahı olan meclisimizin 104'üncü yaşında hep beraber burada güzel bir ambiyans oluşturduk. Bütün milletimizin temsilcileri bu birlikteliği ortaya koydu." şeklinde konuştu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Türk siyasetine dair önemli hamle! Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Türk siyasetine dair önemli hamle!

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın resepsiyona katılımıyla birlikte milletvekilleri ve davetlilerle bir araya geldiğini belirten Akbaşoğlu, daha sonra içerideki odada siyasi partilerin genel başkanları ve temsilcileri ile görüştüklerini ifade etti. Akbaşoğlu, bu görüşmelere MHP Grup Başkanvekili'nin de katıldığını ekledi.

Görüşmenin, günün önemine uygun bir şekilde gerçekleştiğini ve bayram havasında olduğunu vurgulayan Akbaşoğlu, "Bugünün önemine uygun olarak bir görüşme oldu ve bayramlaşıldı." şeklinde sözlerini tamamladı.