Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Çukurova Uluslararası Havalimanının açılışında muhalefete yüklendi.

İYİ Parti Genel Başkan Adayı Akalın, “milliyetçilik anlayışını” açıkladı İYİ Parti Genel Başkan Adayı Akalın, “milliyetçilik anlayışını” açıkladı

Adanalı ve Mersinli kardeşlerimizi kışkırtarak yapılan yatırımı gölgelemeye çalışıyorlar. Hizmet ve eser düşmanlığı yapan muhalefet olmaz.Ülkenin kaynaklarıyla ilgili cümle kurulacaksa, eleştirilmesi gereken Çukurova Havalimanı değil, halkın parasını Paris'te har vurup harman savuran müsriflerdir. SGK'ya borç ödemeye, millete hizmet etmeye gelince kasada para yok, fakat cümbür cemaat Paris'te keyif çatmaya gelince paranın sınırı yok. Bunun takdirini de aziz milletime bırakıyorum tekrar söylüyorum insanımızın her türlü tenkitine serzenişine sonuna kadar tahammülümüz vardır ancak ülke ve milletin kaynakları üzerinden keyif çatanlara kulaklarımız tıkalıdır.

Yatırım kötüleyen muhalefet olmaz. Biz milletimize hizmet etmeye devam edeceğiz. Avrupa'nın en iyi havalimanı seçilen İstanbul Havalimanı'ndan asrın projesi Marmaray'a kadar yapılan her hayırlı işe kulp taktılar. Son 22 yılda hava yolu ulaşımına büyük yatırımlar yaptık. Aktif havalimanı sayısını bugün itibarıyla 26'dan 58'e çıkardık.

Editör: Haber Merkezi