Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İsrail ile ticaretin durdurulmasının sebebini açıkladı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan "Bizim burada tek bir gayemiz vardır, o da Batı'nın koşulsuz askeri ve diplomatik desteğiyle kontrolden çıkan Netanyahu yönetimini ateşkese zorlamaktır." dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Yönetim Kurulu ile Topkapı Sarayı’nda bir araya geldi.

Eski İYİ Partili Aytun Çıray: “Erdoğan, Akşener yoluyla Millet İttifakı’na sızdı” Eski İYİ Partili Aytun Çıray: “Erdoğan, Akşener yoluyla Millet İttifakı’na sızdı”

Ülkenin ekonomiden dış ticarete, üretimden hak ve özgürlük alanlarının genişletilmesine kadar çok geniş bir yelpazede elde ettiği başarılarda MÜSİAD mensuplarının payı, desteği ve emeğinin olduğunu vurgulayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Bu vesileyle 34 yıldır MÜSİAD çatısı altında ülkemizin kalkınmasına, milli iradenin güçlenmesine katkı veren tüm kardeşlerime bir kez daha teşekkür ediyorum. Ebediyete irtihal eden MÜSİAD üyelerini rahmetle yad ediyorum." diye konuştu.

İsrail ile ticaretin durdurulmasına ilişkin de açıklama yapan Erdoğan, "Bizim burada tek bir gayemiz vardır, o da Batı'nın koşulsuz askeri ve diplomatik desteğiyle kontrolden çıkan Netanyahu yönetimini ateşkese zorlamaktır." dedi. (TRT HABER)