Fransa'da olimpiyat açılışındaki LGBT temalı tören Türkiye'nin de gündeminde.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da yaşananlara tepki gösterdi.

Törene Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron tarafından davet edildiğini belirten Erdoğan, neden katılım sağlamadığını açıkladı.

"TORUNUM DEDE GİTME DEDİ"

Erdoğan şu ifadeleri kullandı:

19 Eylül Gaziler Günü! 19 Eylül Gaziler Günü!

Paris 2024 Olimpiyat Oyunları'nın açılışında sahnenlene ahlaksızlık karşı karşıya olduğumuz tehdidin botularını birkez daha gözler önüne sergi. Mavron beni davet etti. Ben de gelebileceğimi söyledim. 13 yaşındaki torunum dede gitme dedi niye dedim orada LGBT gösterisi yapacaklar dedi, o görüntüleri gösterdi tamam kızım gitmeyeceğim dedim. İnsanları birleştirmesi gereken spor etkinliği maalesef insanlığa değerlere düşmanlıkla açıldı.

"İLK FIRSATTA PAPA'YI ARACAĞIM"

Bizim inancımızda insan yaradılmışların en şereflisidir. Paris'te yapılmak istenen insanı hayvanlardan dahi aşağı seviyeye çekme projesidir. İlk fırsatta Sayın Papa'yı da bununla ilgili arayacağım.

"ÇOCUKLARIMIZI HEDEF ALAN SAPKIN BİR DAYATMA VAR"

Karşımızda sadece bir yönelim yok doğrudan çocuklarımızı hedef alan faşizan bir dayatma var. Aileye insan nesline yönelik çok boyutlu acımasız bir savaş yürütülmektedir. Fransa, Fransız sporcuların içerisinde başörtülü olanlar varsa onların müsabakalara katılmasını engellemiştir. Bu nasıl bir mantık? Cinsiyetsizleştirmek demek insan soyunu bozmak demektir. Bugün dünden daha dikkatliyiz. Sapkın akımlarla ve bunları insanlığın başına bela eden küresel güçlerle mücadelemizi sürdüreceğiz. Cinsiyetsizleştirme projelerini ülkemizde hamiliğini bölücü örgütün siyasi uzantılarının ve CHP'li belediyelerin üstlenmesi ibret vericidir. Paris'te sahnelenen rezaletin hepimiz için bir toparlanma vesilesi olacağına inanıyorum.

Editör: Burak Hakkı Polat