SPOR

Fenerbahçe, Victor Lindelöf için resmi temaslara başladı

Fenerbahçe, teknik direktör Jose Mourinho’nun talimatıyla Manchester United oyuncusu Victor Lindelöf’ü transfer etmek için girişimlere başladı.

Fenerbahçe’de Jose Mourinho dönemi başladı. Dün akşam İstanbul’a gelen Portekizli teknik direktör, bugün Samandıra Can Bartu Tesisleri’nde görevine başladı. Mourinho, kişisel sosyal medya hesabından Fenerbahçe kıyafetleriyle bir fotoğraf paylaşarak “1. gün” notunu düştü ve Fenerbahçe’yi etiketledi.

Sarı-lacivertli yönetim, transfer çalışmalarına hız vererek teknik direktör Jose Mourinho’nun talimatı doğrultusunda Manchester United forması giyen Victor Lindelöf için resmi temaslara başladı. İsveçli stoper Victor Lindelöf, 2023-24 sezonunda sakatlıklar nedeniyle sadece 14 lig maçında forma giyebildi. Sakatlıkların ardından ilk 11’e dönmekte zorlanan Lindelöf’ün Manchester United’dan ayrılmak istediği bildirildi.

29 yaşındaki oyuncunun Avrupa kupalarında mücadele eden bir takımda yeni bir başlangıç yapmak istediği öğrenildi. Manchester United ile 1 yıl daha sözleşmesi bulunan Lindelöf’ün güncel piyasa değeri 15 milyon euro olarak belirtiliyor.