Temsilcimiz Fenerbahçe'nin UEFA Avrupa Ligi'ndeki rakibi Manchester United, Erik ten Hag'ın yerine sürpriz bir teknik direktörü listesine aldı.

The Sun'da yer alan habere göre; Kırmızı Şeytanlar, Real Madrid ile büyük başarılara imza atmış olan Zinedine Zidane ile görüşmelere başladı.

AVRUPA DEVLERİNİN RADARINDAYDI

İspanyol devinde geçirdiği dönemde başta üç kez üst üste Şampiyonlar Ligi olmak üzere birçok kez kupa kaldıran Zidane ile Avrupa'nn başka büyük takımlarının da ilgilendiği öne sürüldü.

Galatasaray UEFA Kupası'nda kayıp yaşamak istemiyor: Hedef galibiyet Galatasaray UEFA Kupası'nda kayıp yaşamak istemiyor: Hedef galibiyet

Ayrıca Fransız teknik adamın son yıllarda takım çalıştırmamış olmasına rağmen futboldaki mirası ve taktiksel yaklaşımının oldukça değerli bulunduğu aktarıldı.

Taraflar arasındaki görüşmelerin devam ettiği ve ManU'nun bir anlaşmaya varılması konusunda oldukça iyimser yaklaştığı iddia edildi.

2024/25 sezonunda İngiltere Premier League'ye kötü bir başlangıç yapan Manchester United, 8 haftada topladığı 11 puanla 11. sırada yer alıyor.

Editör: Haber Merkezi