SİYASET

Kabine'de sular durulmuyor! 3 isim görevinden ayrılabilir

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın Cumhurbaşkanı Erdoğan'a istifasını sunduğu iddiaları henüz doğrulanmazken, Kabine'deki 3 ismin daha görevinden ayrılacağı konuşulmaya başlandı.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın Cumhurbaşkanı Erdoğan'a istifasını sunduğu iddiaları, Ankara kulislerinde geniş yankı buldu. Ancak bu iddialar henüz doğrulanmadı. Bakan Koca, konuyla ilgili resmi bir açıklama yapmazken, kulislerde bu haberin doğruluğu tartışılmaya devam ediyor.

Kabinede Değişiklik İddiaları
Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın istifası, Ankara'da gündemin ana maddesi haline gelmişken, kabinede başka isimlerin de görevlerinden ayrılacağı iddiaları ortaya atıldı. Özellikle Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin'in de Cumhurbaşkanı Erdoğan'a istifasını sunduğu öne sürülüyor. Tekin'in istifası, sağlık alanındaki bu önemli gelişmenin ardından ikinci büyük değişiklik olarak değerlendiriliyor.

Yılmaz Tunç ve Vedat Işıkhan'ın İstifa İddiaları
Kabinedeki değişikliklerin Sağlık ve Milli Eğitim Bakanları ile sınırlı kalmayacağı iddiaları da gündemde. Adalet Bakanı Yılmaz Tunç ile Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan'ın da istifa edeceği konuşuluyor. Bu bakanların istifalarıyla ilgili henüz resmi bir açıklama yapılmadı, ancak kulislerde bu iddialar yoğun şekilde dile getiriliyor.