Aleyna Çakır'ın şüpheli ölümünde sanık Ümitcan Uygun hakkında yeni gelişme Aleyna Çakır'ın şüpheli ölümünde sanık Ümitcan Uygun hakkında yeni gelişme

Küçükçekmece Belediye Başkanı Kemal Çebi, AKP’nin İstanbul Küçükçekmece Belediye Başkan Adayı Aziz Yeniay’ın bir derneğe seçim ziyareti sırasında, derneğin bulunduğu sokağın başında düzenlenen silahlı saldırıya ilişkin yeni bir açıklama yaptı.

Çebi'nin X hesabından yaptığı açıklama şöyle:

"Küçükçekmece, Kanarya Mahallesi'nde gerçekleşen silahlı saldırı gündemini yakından takip ediyoruz. Öncelikle saldırıda yaralanan komşumuza en içten dileklerimle acil şifalar diliyorum. Sayın Aziz Yeniay’ın bölge ziyareti esnasında gerçekleşen olayın, siyasi bir boyutu olmadığını sizlerle paylaşmak isterim. Bu tür şiddet olaylarının toplumumuzun huzurunu bozmasını şiddetle kınıyor ve lanetliyorum. Kirli ve teyide muhtaç bilgilerin anında haber kanallarından servis edilmesini de doğru bulmuyorum." İfadelerini kullandı.