GÜNDEM

Namussuzluğun daniskası! Beyoğlu sapığının savunması pes dedirtti

İstanbul Beyoğlu'ndan genç bir kadını köşeye sıkıştıran ve yere düşürerek tecavüz etmeye kalkışan Semir Tarhan'ın ifadesi ortaya çıktı

İstanbul'un Beyoğlu ilçesinde 29 Eylül günü sabah saat 05.30 sıralarında meydana gelen cinsel şiddet olayı Türkiye'de kamuoyunun büyük tepkisini çekti.
Semir Tarhan isimli sapık, yolda yürüyen bir genç kızı köşeye sıkıştırıp öpmeye çalıştı. Yere düşen genç kızın üzerine çullanıp tecavüz etmeye çalışan Semir Tarhan, etraftaki insanların müdahalesi sonucu genç kızdan uzaklaştırıldı. 

Gözaltına alındıktan sonra savcılığın talimatı ile ifadeleri alınan iki şüpheli serbest bırakıldı. Kamuoyunun tepkisi ardından söz konusu şahıslar tekrar gözaltına alınarak tutuklandılar. Şüphelilerin "cinsel saldırı", "kasten yaralama", "mukavemet", "gasp" ve "otomobilden hırsızlık" gibi suçlara karıştığı ortaya çıktı.

Sapık Semir Tarhan ifadesinde, "500 TL cebine yardım olarak para sıkıştırdım. Sarhoştum, sarılmaya çalıştığım anları hatırlamıyorum. Suçlamaları kabul etmiyorum" dedi.