SİYASET

Özgür Özel: Direniş başlatacağım!

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, 6 şubat depreminin yaralarını sarmak için Malatya'daki depremzedelere ziyarette bulundu

Yerel seçimlerde Cumhuriyet Halk Partisi'nin adayın belediye başkanlığını kazandığı Yazıhan'da düzenlenen ziyarette Özel, depremden etkilenen vatandaşlar için kira yardımı başlatılması gerektiğini dile getirdi. 

İşte Özgür Özel'in halk buluşmasındaki vaadleri...

"Malatya'da 103 bin konut yapacaklarını söylediler, 7 bin 881 konut verdiler. Bir yılda sorunu çözeceklerini söyleyenler Malatya'da 1,5 yılda 100 kişiden 93'ü sokakta. Barınma sorunu, en büyük sorun. Orta hasarlıların yıkılacağını söylediler, herkes kapısını penceresini satıp kendisine katık yaptı, şimdi yıkılmayacağını söylüyorlar. Büyük bir belirsizlik ve haksızlık var. Türkiye'nin en büyük direnişini kira yardımı için başlatacağım. Sana depremzedeyi ezdirmeyiz. Biz kira yardımını yeniden uzatın dedik ama bize 'Para bulamayız' diyorlar. Milyonlarca kişiyi kira yardımından mahrum bırakırsanız, depremzedeler mücadele etmek isterlerse Türkiye'nin en büyük direnişini bu kira yardımı için başlatacağım."