Oğlunu kaybeden Safiye Soyman, ilk kez konuştu.

Sabah'tan Tuba Kalçık'a konuşan ünlü isim, oğlunun uzun yıllardır MS ile mücadele ettiğini ancak son 10 yıldır yatağa bağımlı hale geldiğini anlattı.

Sevil Üstekin hayatını kaybetti Sevil Üstekin hayatını kaybetti

Oğlunu hiç yalnız bırakmadığını ve ona bebekler gibi baktığını ifade eden Soyman, "Ben her sabah oğlumun hastalığıyla ilgili bir mucize olacakmış gibi umutla bekliyordum. Ve yıllarca umudumu kaybetmemeye çalıştım" dedi.

"1 AYDIR KALBİM AĞZIMDAYDI"

Safiye Soyman, "Allah bana onu kaybedeceğimi hissettirdi. 1 aydır kalbim ağzımdaydı. İçimde hep kötü bir his vardı. Program çekimim bitti, hemen oğlumun yanına gittim. Bana sanki bir şey söylemek istiyor gibiydi. Beni gördüğüne çok mutlu olmuştu evladım. Zaten yanında olmadığım zamanlarda da günde 10 kere görüntülü konuşuyorduk. Altı ay köyde yaşıyordu. Köye gittim. Yanına gittikten 10 gün sonra da vefat etti" dedi.

"Oğlum vefat etmek için beni bekliyormuş. Uyurken vefat etti yavrum" diyen Soyman, "Acı çekerek ölmedi oğlum. Melek gibi gitti. Oğlum MS hastasıydı. Hep "Allah'ım bu hastalığın ilacı çıksın da oğlum iyileşsin" diye dua ediyordum. Oğlum çok akıllıydı, melek gibiydi. Nurlar içinde gitti. Her şeyimi ona göre ayarlıyordum. O benim canımdı. Ciğerim yanıyor. Bir aydır hep yüreğim ağzımdaydı. Her telefon çaldığında kötü bir haber gelecek mi diye korkuyordum" ifadelerini kullandı.

Editör: Haber Merkezi