Türkçe Rap'in Türkiye'de bir rüzgar gibi esmeye başladığı 2018-2019 döneminde 2. ve 3. dönem sanatçıları içinde dikkat çeken bir kavga çıkmıştı.

Türkçe Rap'in 2. dönem sanatçısı Şehinşah ve 3. dönem sanatçısı Khontkar arasında çıkan kavga, iki kesimin hayranlarını da bölmüştü.

31 Mayıs 2018’de Khontkar, Kadıköy’de Muaf isimli mekana lansman konseri vermeye gelmişti. O gün Şehinşah'ın Khontkar’ı şişeyle yaralaması, rap magazin gündemine bomba gibi düşmüştü.

6 yıldır süren bu kavga hiç bitmedi. İki tarafta birbirlerine hem X üzerinden hem de şarkılarıyla göndermede bulundu. Son olarak ise Şehinşah X üzerinden bir hayranla yaptığı konuşmada Khontkar'ı bombaladı.

Bir hayranın, "abi khontkarla ne zaman düet gelir" sözleri üzerine Şehinşah, "Kafes dövüşü yapsak da rahatlasa mı acaba, geliri de depremzedelere bağışlamacalı. Klasik, ben gizli yardım yaptım vik viki çekmezse tabi. Ben sadece Khontkar'a talibim, konu sapmasın" yanıtını verdi.

Bunun üzerine başka bir hayran da "bu adam khontkardan ne istiyo anlayan var mı" yanıtını verdi.

Torreira ve Devrim Özkan aşkında ikinci perde! Torreira ve Devrim Özkan aşkında ikinci perde!

Hayranın yanıtını gören Şehinşah, kavgalarıyla ilgili özür dilediklerini belirterek, "Valla bi şey istemiyom. Beni salsın isterim sadece. Özür diledik yetmedi. Belli ki içinde ukte var. Gelsin DEPREMZEDELERE BAĞIŞ ADINA KAFES DÖVÜŞÜ YAPALIM" çağrısında bulundu.

Editör: Burak Hakkı Polat