SPOR

Serhat Akın, Türkiye'nin gündemine oturdu!

Fenerbahçe'nin eski futbolcularından Serhat Akın, dün gece silahlı saldırıya uğradı ve ayağından yaralandı

Fenerbahçe'nin eski futbolcularından Serhat Akın, dün gece bir program çıkışı silahlı saldırıya uğradı ve ayağından yaralandı. Motosiklete binmiş yüzü maskeli iki saldırganın 3 el ateş ettiği Serhat Akın'ın ayağından vuruldu ve hastaneye kaldırıldı. Beykoz Cumhuriyet Başsavcılığınca saldırıyla ilgili soruşturma başlattı.

TFF açıklama yaptı! 
TFF'den Serhat Akın'a geçmiş olsun mesajı yayınlandı. Yapılan açıklamada, "A Millî Takımımızın eski oyuncusu Serhat Akın'ın uğradığı silahlı saldırı sonucu ayağından yaralandığını üzülerek öğrenmiş bulunuyoruz. Menfur saldırıyı şiddetle kınıyor, hastanede tedavi altına alınan Serhat Akın'a geçmiş olsun dileklerimizi ileterek, bir an önce sağlığına kavuşmasını temenni ediyoruz" ifadeleri kullanıldı. 

Aziz Yıldırım müdahil oldu! 
Fenerbahçe'nin eski başkanlarından Aziz Yıldırım, Akın'a geçmiş olsun dileklerini iletti. Aziz Yıldırım'ın açıklamasında, "Bir dönem futbol takımımızın formasını terletmiş ve şampiyonluklarımızda emeği geçmiş eski futbolcumuz Serhat Akın'a dün gece yapılan silahlı saldırıyı üzüntüyle öğrendim. Yapılan bu menfur saldırıyı şiddetle kınıyorum. Devletimizin ilgili birimlerinden beklentim, yapılan bu saldırının faillerinin ve arkasındakilerin hızlıca ortaya çıkarılarak kamuoyuna açıklanması ve gereken cezaları almalarının sağlanmasıdır. Eski futbolcumuz Serhat Akın'a geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum" ifadeleri yer aldı.

CHP'li Mustafa Sarıgül'den hastane ziyareti
Hastanede tedavi gören Serhat Akın'ı CHP Erzincan Milletvekili Mustafa Sarıgül ziyaret etti.
Sarıgül o anlarda, "Serhat Akın kardeşime çok geçmiş olsun. Hiçbir düşünce silahla susturulamaz. Coşardın, koşardın. Müthiş bir enerjin vardı. Ama bilesin ki; seni Galatasaraylı, Fenerbahçeli, Beşiktaşlı bütün sporseverler seviyor. Ve şu an Türkiye senin yanında. Çok büyük geçmiş olsun. Sen doğruları söylemeye söylemeye devam edeceksin. Şunu unutma hiçbir fikir asla silahla susturulamaz" ifadelerini kullandı.