SİYASET

Sinan Ateş'in ailesine hain saldırı!

Ankara'da suikasta kurban giden Ülkü Ocakları Eski Başkanı Sinan Ateş'in 22 sanıklı davasında gergin anlar yaşandı

Ankara'da suikasta kurban giden Ülkü Ocakları Eski Genel Başkanı Sinan Ateş'in 22 sanıklı davasında gergin anlar yaşandı. Kararın açıklanmasına dakikalar kala bir şahıs, bahçede bekleyen Sinan Ateş'in ailesine saldırdı. Saldırgan polisler tarafından gözaltına alınırken anne Saniye Ateş hastaneye kaldırıldı.

Mahkeme Başkanı, müzakere kurarak kararı açıklamak üzere duruşmayı saat 16.30'a ertelerken karar açıklamasından dakikalar önce adliye bahçesinde büyük panik yaşandı.

Ülkü Ocakları Eski Genel Başkanı Sinan Ateş'in ailesi bahçede oturdukları sırada bir şüphelinin saldırısına uğradı. Ateş'in ablası Selma Ateş'e yönelik saldırının ardından anne Saniye Ateş hastaneye kaldırıldı. 

Selma Ateş kendisine yapılan saldırıya ilişkin yaptığı açıklamada, "Benim kardeşim katledilmiş ben susayım mı? Sizin bir yakınınız katledilirse siz susmak istiyorsanız susun. Başıma bir şey gelirse bunun sorumlusu MHP'dir. İzzet Ulvi Yönter, Semih Yalçın avukatıma isimlerini verdi. Burada kameraların önünde saldırıya uğradım. kimseden korkmuyorum asla da korkmayacağım. benim ablamı yerlerde sürükledi. Sen kim olursa olsun ne benim aileme ne benim anneme kimseye zarar veremez. Bu saldırı gerçekleşseydi katlimi izleyecektiniz. Mertcan'ın ismini yeni duydum tanımıyorum. Helalleşmeyeceğiz, hesaplaşacağız hepsiyle hesaplaşacağız." ifadelerini kullandı.