SİYASET

Sinan Oğan'dan şok Kılıçdaroğlu iddiası!

Cumhurbaşkanlığı ikinci tur seçimi öncesinde dönemin CHP lideri Kılıçdaroğlu'yla görüşmesi hakkında konuşan Sinan Oğan, flaş bir iddiada bulundu. İşte detaylar...

2023'teki Cumhurbaşkanlığı seçiminde ATA İttifakı'nın adayı olan ve ikinci turda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a desteğini açıklayan Sinan Oğan, TV100 canlı yayınında Kübra Par'ın sorularını yanıtladı.

Sinan Oğan, gazeteci Kübra Par'ın "Destek karşılığında mal varlığı kazandı mı?" sorusuna detaylı bir yanıt verdi. Oğan, "'Kılıçdaroğlu’na, ucu ucuna kazandığımız bir seçimde parlamento da arkamızda yok nasıl yöneteceğiz bu ülkeyi' diye sordum. Bana 'Yönetemeyeceğiz' dedi" ifadelerini kullandı.

Sinan Oğan, milletvekili lojmanları olarak bilinen yerde 4+1 dairede yaşadığını ve burada mutlu bir hayat sürdüğünü söyledi. Ancak seçimlerden sonra aldığı tehditler nedeniyle güvenliğin tehlikeye girdiğini belirtti. Kapılarına çarşı işaretleri konulması üzerine daha güvenli bir siteye taşınmak zorunda kaldıklarını dile getirdi.

Oğan, "Seçim sürecinde yaşadığımız tehditler ve güvenlik sorunları bizi rahatsız etti. Önceden sessiz ve huzurlu bir yaşam sürebiliyorduk, ancak son dönemde bu durum değişti" dedi. Ayrıca, "Mal varlığı kazanmak için hiçbir destek almadım. Hayatımızı sürdürebilmek için güvenlik önlemleri almamız gerekti" şeklinde konuştu.