GÜNDEM

Sokak röportajı sebebiyle tutuklanmıştı! Dilruba tahliye oldu mu?

Dilruba Kayserilioğlu, sokak röportajındaki sözleri nedeniyle tutuklanmasının ardından avukatı ve ailesine haber verilmeden gece saatlerinde tahliye edildi

Dilruba Kayserilioğlu, sokak röportajındaki sözleri nedeniyle tutuklanmasının ardından avukatı ve ailesine haber verilmeden gece saatlerinde tahliye edildi. Tahliye olduktan sonra evine gitmek için otobüs bekleyen Dilruba, otobüs gelmeyince bir vatandaşın cep telefonunu alarak annesini aradı.

Yaşanan bu durumdan dolayı Dilruba'nın tahliyesini sevinemediklerini ifade eden anne Aysel Kayserilioğlu, ''Dün akşam saatlerinde tahliye edilmiş kızım. Ama ne benim ne de avukatının bundan haberi yok. Avukatı ya da ailesi aranır. Elinde siyah bir poşetle bir anda tahliye etmişler. O saatte bir genç, annesine ya da avukatına haber verilmeden tahliye ediliyor. Kızımın elinde hiçbir şey yok. Kızım bir telefon bulmuş. Öyle aradı beni, o şekilde haber verdi. 'Annecim sakın ağlama. Beni tahliye ettiler' dedi. Arkadaşları vardı. Onları aradım o şekilde gidip aldılar. Bir genç kız. Ya başına bir iş gelse orada. Tenha bir yer. Orası suçluların olduğu bir yer. Avukatlarıyla görüştük. Bu konuda da bir suç duyurumuz olacak" ifadelerini kullandı.