Erd1

Kızıl Goncalar o tarihte geri dönüyor Kızıl Goncalar o tarihte geri dönüyor

TAŞMEDRESELİLER GEÇMİŞ OLSUN ÇIKARMASI YAPTI
 
 Cumartesi günü Taşmedreseli ülkücüler arkadaşları Milliyetçi Hareketin aksaçlısı 75 lik delikanlı Kemal Koyuncu'ya geçmiş olsun çıkarması yaptılar.

  Bir süreden beri ağır tedavi gören Kemal Koyuncu, 40-50 yıllık arkadaşlarını karşısında görünce duygulu anlar yaşadı. Yaklaşık yüzelli kişilik Türk Milliyetçileri yurdun çeşitli yerlerinden gelerek Kahramanmaraş'ın- Göksun ilçesinin Taşoluk beldesinde buluştular Taşmedreseli Kemal Koyuncu, bu vefa abidesi arkadaşlarını ilerlemiş hastalığına rağmen herkesi ayakta ve kucaklayarak karşıladı.

  Bir yamacın döşünde, yeşillikler ve çamlıklar arasında kurulu bu güzel mütevazi evin dört bir yanı sanki mis gibi bir havayla sarılmıştı. Ortam buram buram oksijen pompalıyordu. Söz konusu küçüçük ev sırtını bir yamaca, önünü ise derin bir vadiye vermişti. Bir zamanlar Türkiye'nin kurtuluşuna kanlarını ve canlarını sunan bu dev yürekli insanlar, ağabeyilerinin hastalığını duyunca hiç üşenmeden koşup gelerek erdemli bir duruş sergilemişlerdi.

Sevinenler, üzülenler, kucaklaşanlar birbirine karışmıştı. Çaylar içildi, sohbetler yapıldı ve ülke meseleleri konuşuldu. Yıllardır birbirini göremeyen hapishane arkadaşları burada hasret giderdi. 

Taşmedreseli ülkücülerin yüzlerinden tebessüm eksik olmuyordu. Herkes Kemal Koyncu'yu görmenin  mutluluğunu yaşıyordu. Aslında hüzünle sevinç birbirine karışmıştı.  Kemal  Koyuncu Başkanın hastalığını duyup gelen herkes  hüzünlüydü. Ancak onun mikrofonu eline alıp ülke sorunlarını şevkle ve heyecanla anlatması arkadaşlarını sevindirmişti.

  Bu ziyaretten duyulan memnunluğu  ifade etmek çok zordu. Kemal Koyuncu ve ailesinin gördükleri bu manevi destek onların yüreğini kabartmıştı.

 Bir anlamda Taşmedreselilerin ağabeyisi olan Kemal Koyuncu için herkes kalkıp duygu ve düşüncelerini aktardı. Önce Kemal Koyuncu konuştu. Duyguluydu. Titrek ve coşkulu sesiyle topluluğu motive ederken sanki 60 senelik mücadelesinin özetini dile getiriyordu.

 Erdem Karakoç,Yunus Meral,Raif Çiçek,Fahrettin Budak,Serdar Çelik,Ejder Kolsuz,Bülent Bahadırlı,Elif Güntürk,Nadir Günata,İbrahim Uzunoglu  önderliğinde düzenlenen bu toplantıda herkes kalkıp burada duygularını paylaştı. Bir çok insan duygu seli yaşadı ve gözyaşlarına hakim olamadılar. Ağlayanlar vardı. Kemal Ağabeyilerini yere göye sığdıramayan Taşmedreseliler çoğunluktaydı. Yıllarca birlikte yattıkları Reislerinin hakknı teslim etmek için cümle kurmakta zorlandılar.

  Taşmedreselilerin 75 lik delikanlısı  duyduğu bu övücü ve güzel sözler dolayısıyla oturduğu yerde hep hüzün gözyaşları döktü. 

   Taşmedresli Kemal Koyuncu'ya geçmiş olsun demeye Tekirdağdan Yunus Meral,Fahrettin Budak ,Şaban Kardeş,İstanbuldan Erdem Karakoç,Elazığdan Raif Çiçek,Hüseyin Topçu,Cemil Çınar,Malatyadan Nadir Günata,İbrahim Uzunoglu,Fehmi Arıbalı,İlhan Karataş,Gaziantepte Ejder Kolsuz Serdar Çelik,Rıza Kar,Nurettin Beyaz,Muzaffer Çelik,Mersinden Mehmet Ceren,Elif Güntürk,Adanadan Mahir Panayır,Hataydan Bülent Bahadırlı, Adnan Bilir,Hasan Yıldız,Nedim Kaymakçı,Emine Özgenç,Şahin Özgenç,Kayseriden Mustafa Ergün Hasan Karakoç,Selahattin Karakoç Ali Türkaslan başta olmak üzere Elazığdan,Diyarbakırdan Adıyamandan,Urfadan Kilisten Gaziantepten,Hataydan,Mersinden,Adanadan,Kayseriden,Sivastan İstanbuldan,Tekirdağdan Kahramanmaraştan Ülkücüler gelmişlerdi..

Erd4

Editör: Alparslan Uzun