Yeni mezun Teğmenlerin "Mustafa Kemal'in askerleriyiz!" sloganı atmasına yönelik tartışmalar Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Yiğit Bulut ve eski AK Parti milletvekili Mehmet Metiner'i de karşı karşıya getirdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Vadedilmiş topraklar hayali kuranlar bizden rahatsız oluyorlar Cumhurbaşkanı Erdoğan: Vadedilmiş topraklar hayali kuranlar bizden rahatsız oluyorlar

Yiğit Bulut sosyal medya platformu olan X'den Ömer Çelik'in konuşmasını alıntılayıp, " “Teğmenler” ve “yemin töreni” ile ilgili Ömer Çelik ne diyorsa odur! Çer çöp’ün dışlanmışların, BÜYÜK TÜRK MİLLETİ VE TÜRK SİLAHLI KUVVETLERİ arasında fitne çıkarma çabası nafiledir! Hangi partiden olursa olsun kripto fetöcülerin fitne çıkarma çabasına karşı dikkatli olalım!! " ifadelerini kullandı. 

Bunun üzerine Mehmet Metiner, "Haddini bil de konuş! Her karşı çıkanı veya eleştireni bu üslupla suçlaman hadsizliğin ifadesidir. Hangi ara herkesten çok AK Partili oldun da AK Parti'nin sopasıyla adam dövüyorsun! Senin gibi çer çöpler sayesinde AK Parti'miz bu hale geldi. Fitneci olan senin dilindir!" söylemlerinde bulundu. 

Editör: Haber Hergün