Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Erbakan, TBMM'deki 23 Nisan resepsiyonunda gazetecilerin sorularını yanıtladı. Partisinin yerel seçimlerde AK Parti'ye kaybettirip kaybettirmediği sorusuna Erbakan, "Hiçbir ilde biz kaybettirmedik. Özellikle bende baktım. Aradaki puan farkı bizim oyumuzun çok daha üzerinde. Hatta bazı yerlerde MHP AK Parti'ye kaybettirmiş oldu. Mesela Yozgat'ta, Adıyaman'da, Kilis'te... Ama bizim hiçbir yerde öyle bir etkimiz olmadı." şeklinde cevap verdi.

Erbakan, "Siz İstanbul'da aday çıkarmasaydınız da vaziyet değişmiyordu" şeklindeki değerlendirmeye ise, "Değişmiyordu. 11 Puan fark var. Bizim de 2,6." diye konuştu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile seçimden sonra görüşüp görüşmediğine dair soruya, "Görüşmedik." yanıtını verdi.

Milletvekillerinin lüks harcamaları Erdoğan'ı kızdırdı: Ayrıca bir uyarıda mı bulunmam gerekiyor? Milletvekillerinin lüks harcamaları Erdoğan'ı kızdırdı: Ayrıca bir uyarıda mı bulunmam gerekiyor?

Erbakan, "Şu an Cumhur İttifakı'nda mısınız?" sorusuna, "Değiliz herhalde, onların söylediğine göre. Onlar öyle söylüyorlar. Biz zaten hep milli görüşün içindeydik. Doğruya doğru, yanlışa yanlış diyorduk. Şimdi de gene aynısını yaptık, yapmaya devam edeceğiz. Ama o taraf biraz 'yanlışa da yanlış demeyin, her şeye doğru deyin' noktasında olunca biraz anlaşamadık." karşılığını verdi.