Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan, 2 forvet transferinin daha gerçekleşebileceğini söyledi.

TFF 2. Lig ve TFF 3. Lig'in ismi değişiyor TFF 2. Lig ve TFF 3. Lig'in ismi değişiyor

A Spor’a konuşan Ertuğrul Doğan, “Ozan Tufan ile hocamız arasında bir görüşme gerçekleşti. Planlamamız içinde olan bir oyuncuydu” dedi.

2 SANTRFOR DAHA ALABİLİRİZ!

Forvet transferiyle ilgili ise Doğan, “Onuachu, hem bize hem hocasına Trabzonspor'da kalmak istediğini iletti. 15 milyon euro gibi bir beklentileri var, biz kiralama formülü üzerinde duruyoruz. Santrforda alternatiflerimiz var, belki 2 futbolcu da alabiliriz. Oyuncuyla beraber kulübünün üzerine baskı yaratıp transferi bitirmek istiyoruz” ifadelerini kullandı.

BAŞKAN DOĞAN, GÖRÜŞME HALİNDEKİ OYUNCULARI AÇIKLADI

Doğan, gündemdeki diğer isimlerle ilgiliyse “Cham transferinde de oyuncuyla aramızda bir problem yok ama kulübü 10 milyon euro gibi bir ücret istiyor. Bir görüşme yapacağız kısa süre içinde. Birazdan Trabzonlu kardeşimiz Cihan Çanak için de KAP bildiriminde bulunacağız. Bunların dışında basına yansımayan 4 oyuncuyla da görüşmelerimiz devam ediyor. Samuel Gigot istediğimiz bir transfer ama bu bedellerle gerçekleşemez. Maliyet düşerse gerçekleşir. Nunez için de aynı şeyleri söyleyebilirim” sözlerini dile getirdi.

Editör: Haber Merkezi